Met veiligheid in verbinding zet je een gezonde stroming in ontwikkeling.
Verbinding, Coaching, Ontwikkeling & Onderzoek

Waarom SanaVena

SanaVena is een samenvoeging van twee latijnse woorden. Vrij vertaald; Een gezonde stroming. Soms ervaren wij dat er iets niet stroomt en er blokkades zijn in het leven.  Blokkades in jezelf, in relaties, binnen het gezin, in het contact met je kinderen etc. Het doel is om samen te kijken hoe er weer een gezonde stroming in gang gezet kan worden.

SanaVena

Ik richt mij op mensen die begeleiding of coaching willen gericht op: 

  • Identiteit
  •  Emotionele ontwikkeling
  • Sociale ontwikkeling
  • Gehechtheidsontwikkeling of gehechtheidstrauma
  • Stress & Overspanningsklachten

In het proces zal er veel nabijheid zijn in het contact. Ik geloof dat er vanuit nabijheid en een persoonlijke benadering we samen passende en gerichten stappen kunnen maken naar de doelen die er zijn. Om de doelen te bereiken werk ik met verschillende tools om de ontwikkeling te bevorderen. 

Over Mij

Mijn naam is Anouk Slungers, samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Rosmalen. Als persoon heb ik altijd  interesse gehad in het verhaal achter de mens. Nooit was geen mens te gek of cultuur te ver. Het willen ont-moeten: niet moeten maar willen leren kennen, is een persoonlijke drijfveer en kenmerkend voor mijn authentieke werkwijze. Iemand zien door verder te kijken en willen begrijpen. 

Met deze houding heb ik veel jaren met plezier bij de Dak- en thuisloze opvang gewerkt waarna ik vervolgens de overstap gemaakt heb naar andere gebieden binnen het ontwikkelingsdomein. Bijvoorbeeld als autismecoach, ademhalingscoach en gehechtheidsspecialist. In mijn werk is het willen begrijpen altijd de rode draad geweest. Door begrip ontstaat er verbinding en vanuit een veilige verbinding ontstaat er een klimaat waarbij ontwikkeling mogelijk is.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie of het aanvragen van een onderzoek, zie het contactformulier.